Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Erna Solberg og Benjamin Netanyahu deltok onsdag 27. mai i et nytt møte om bekjempelse av koronapandemien. (Foto: Twitter-profilen til Australias statsminister Scott Morrison)

Her er Erna og Netanyahu i nytt samarbeidsmøte

For andre gang på kort tid har Erna Solberg vært i møte med Benjamin Netanyahu.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Bekjempelse av koronapandemien har ført til hyppigere kontaktpunkter mellom Norges og Israels statsminister. Torsdag 7. mai deltok Erna Solberg og Benjamin Netanyahu i en videokonferanse sammen med et fåtall andre statsledere. Onsdag 27. mai var det et nytt møte, denne gang med statsledere fra Østerrike, Danmark, Hellas, Tsjekkia, Australia, New Zealand og Costa Rica.

– Det er så viktig å komme sammen for å lære av erfaringer og se framover, skriver Australias statsminister Scott Morrison på Twitter.

– Vi hadde en god utveksling om våre erfaringer om å lette på restriksjoner, skriver Østerrikes kansler Sebastian Kurz. Han forteller også at statslederne snakket om utvikling av vaksine.

Kurz har tidligere gitt ære til Netanyahu for å ha advart tidlig mot koronaviruset.

– Det er også slik, Gud være takk, at Bibi [Benjamin] Netanyahu for en tid siden tok kontakt med meg, og spurte hva som skjer i Europa. Våkne opp og gjør noe! [advarte Israels statsminister]. Det var en samtale som vekket meg, og siden snakket jeg med flere statsledere i Asia som har opplevd dette. Jeg ble raskt klar over at vi må handle, vi må handle raskt og konsekvent, sa Kurz til Bild 20. mars.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart