Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Støre gjør alt bare verre når han tar telefonsamtaler med de som vil ødelegge Israel

Jonas Gahr Støre på TV2 27. januar 2011. (Skjermdump fra TV2.)
Jonas Gahr Støre på TV2 27. januar 2011. (Skjermdump fra TV2.)
Statsminister Jonas Gahr Støres telefonsamtaler med Hamas bidro ingenting til å stanse terrororganisasjonene i å starte en serie kriger mot Israel. Hva er det som får ham til å tro at samtale med Irans president vil hjelpe?

I januar 2011 opplyste daværende Hamas-leder Khaled Mashaal til TV2 at han hadde hatt «en del telefonsamtaler» med Norges daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre. Da Støre ble konfrontert med dette, prøvde han først å holde det hemmelig, men da han ble presset til å si sannheten prøvde han å få TV2 til å gjøre opptaket på ny.

Etter Støres samtaler med Mashall (som Støre hevdet fant sted bare i 2007), har Hamas i en serie omganger angrepet den jødiske staten med titusenvis av raketter og påført sivilbefolkningen på Gaza-stripen enorme lidelser. Dialogen med den islamistiske terrororganisasjonen forhindret ikke den bestialske massakren 7. oktober – hvor over 1400 israelere ble drept, over 3000 skadet og over 240 tatt som gisler.

Nå holder ikke en gang Støre sine samtaler med jødefiendtlige terrorister hemmelig. Lørdag ettermiddag snakket statsministeren med Irans president Ebrahim Raisi.

«Statsministeren understreket at en opptrapping av konflikten må unngås og henstilte til Iran om å bidra til at det ikke skjer,» skriver Statsministerens kontor i en pressemelding.

Støre ser ut til å være blind for at det er Iran som har trappet opp denne konflikten, og Iran er innstilt på videre opptrapping.

– Iran ga oss støtte før angrepet, sa Hamas-talsmann Ghazi Hamad til BBC allerede 8. oktober. Samme dag forklarte MIFF hvordan Iran har hatt en strategisk interesse av å bygge Hamas og Hizbollah opp som sterke militære trusler like ved Israels grense. The Wall Street Journal har rapportert at Iran deltok i planlegging av terrorangrepet mot Israel.

Støre burde selvsagt fordømt Iran for deres rolle i 7. oktober-massakren.

Statsministeren burde visst at lederen han snakket med er interessert i nettopp opptrapping. Så sent som 18. eller 19. oktober sa Raisi at slutten på Israels eksistens nærmer seg. Bare noen dager før samtalen med Støre truet Raisi med flere angrep på Israel. «Det sionistiske regimets forbrytelser har gått over de røde linjer, noe som kan tvinge alle til å gå til aksjon,» sa Raisi.

I pressemeldingen heter det videre: «Støre uttrykte sterk bekymring for den humanitære situasjonen i Gaza og situasjonen for sivile som følge av krigføringen og mangel på mat, medisiner og drivstoff.»

Iran visste konsekvensene for Gaza etter 7. oktober-massakren, men de ga likevel grønt lys.

Pressemeldingen: «Statsministeren var tydelig på at konflikten i Midtøsten ikke kan løses militært, men at tostatsløsningen igjen må på bordet og viste til Norges engasjement for dette gjennom mange år.»

Iran ble nok veldig imponert. Iran har aldri vært interessert i en tostatsløsning. Den eneste løsningen de godtar, er at verdens eneste jødiske stat blir borte. Støres dialog med terrorister i 2007 var kanskje velment fra hans side, men bare ødeleggende. Etter samtalene med Støre tok Hamas makten i et blodig kupp på Gaza-stripen, og har siden holdt befolkningen der under totalitært styre og ført en politikk som har medført død og ødeleggelse. Når Støre prøver seg på ny i 2023, denne gang med sponsorene til Hamas, er det grunn til å frykte enda verre resultater.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart