Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF: Forlater palestinsk-kontrollert område

Sent natt til i dag, begynte de israelske forsvarsstyrkene å trekke seg tilbake fra de palestinsk-kontrollerte områdene de tok kontroll over mandag natt. En kilde ved Statsministerens kontor sier at «oppdraget var utført».
Tilbaketrekningen kom noen timer etter at USAs utenriksminister Colin Powell hadde bedt Israel om å trekke seg tilbake. I uttalelsen kom han også med sterk kritikk av palestinernes bombekaster-angrep, som var bakgrunn for Israels operasjon. Sharon skal ha tatt beslutningen om tilbaketrekning før han ble kjent med det amerikanske kravet.
I et sjeldent Internett-møte med sine innbyggere, sa president i Israel, Moshe Katsav, at landet ikke har noen interesse av å returnere til eller innta Gaza. Katsav sa seg enig med mange av innsenderne som mente at Israel er i ferd med å tape PR-krigen. Noe av grunnen finner han i hvilken frihet Israel gir den internasjonale pressen, sett opp i mot palestinske myndigheters restriksjoner.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart