Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

TRUER: Israel må betale for drap

Arafats sikkerhetssjef på Vestbredden, Jibril Rajoub, advarer mot opptrapping av konflikten etter at Israel mandag morgen drepte fem palestinske politisoldater. IDF gjør seg klar til «katastrofedagen» som palestinerne velger å kalle opprettelsen av staten Israel i 1948. Det rapporteres at Arafat drar til Egypt og Tunis for å unngå å være fanget inne på Vestbredden om krigen eskalerer.
Palestinerne planlegger store, sivile massedemonstrasjoner i dag. IDF er oppmerksom på at disse er ute etter å provosere frem en feil, så uskyldige sivile skal bli drept av israelske kuler.
– Palestinerne vil gjøre sitt beste for at vi skal gjengjelde kraftig, og gjøre feil, slik at de kan sende gode bilder ut til resten av verden.
– Det er ikke i vår interesse å påføre den palestinske siden skade, men vi vil drepe alle palestinere som skyter på oss. Vi vil ikke akseptere noe bruk av skarp ammunisjon mot oss, sier en høyerestående offiser i IDF.
De israelske forsvarsstyrkene har trukket seg tilbake fra steder hvor man frykter store demonstrasjoner, og kontrollerer bare viktige strategiske posisjoner.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart