Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

TRUER: Israel må betale for drap

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Arafats sikkerhetssjef på Vestbredden, Jibril Rajoub, advarer mot opptrapping av konflikten etter at Israel mandag morgen drepte fem palestinske politisoldater. IDF gjør seg klar til «katastrofedagen» som palestinerne velger å kalle opprettelsen av staten Israel i 1948. Det rapporteres at Arafat drar til Egypt og Tunis for å unngå å være fanget inne på Vestbredden om krigen eskalerer.
Palestinerne planlegger store, sivile massedemonstrasjoner i dag. IDF er oppmerksom på at disse er ute etter å provosere frem en feil, så uskyldige sivile skal bli drept av israelske kuler.
– Palestinerne vil gjøre sitt beste for at vi skal gjengjelde kraftig, og gjøre feil, slik at de kan sende gode bilder ut til resten av verden.
– Det er ikke i vår interesse å påføre den palestinske siden skade, men vi vil drepe alle palestinere som skyter på oss. Vi vil ikke akseptere noe bruk av skarp ammunisjon mot oss, sier en høyerestående offiser i IDF.
De israelske forsvarsstyrkene har trukket seg tilbake fra steder hvor man frykter store demonstrasjoner, og kontrollerer bare viktige strategiske posisjoner.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart