Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Arafat må bli slått

Onsdag kveld krevde ti tusenvis av demonstranter at regjeringen gjør slutt på sin tilbakeholdenhet, og at de erklærer Yassir Arafat for terrorist. Tre israelske sivile ble skadet i går, da de ble skutt på av palestinske terrorister i nærheten av Ramallah.
Demonstrasjonen var den første store høyreside-markering siden statsministervalget. Lederne for demonstrasjonen understreket at den ikke var rettet mot Sharon, men mot mangel på gjengjeldelse og beskyttelse, særlig av bosetterne i Gaza og på Vestbredden.
– For åtte måneder siden, erklærte Arafat krig mot Israel. Majoriteten i Israel har våknet opp og forstått at vi aldri vil nå en avtale med Arafat, og at personen vi har å gjøre med er en terrorist-leder, sa hovedtaler under demonstrasjonen, tidligere forsvarsminister Moshe Arens.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart