– Arafat må bli slått

Onsdag kveld krevde ti tusenvis av demonstranter at regjeringen gjør slutt på sin tilbakeholdenhet, og at de erklærer Yassir Arafat for terrorist. Tre israelske sivile ble skadet i går, da de ble skutt på av palestinske terrorister i nærheten av Ramallah.
Demonstrasjonen var den første store høyreside-markering siden statsministervalget. Lederne for demonstrasjonen understreket at den ikke var rettet mot Sharon, men mot mangel på gjengjeldelse og beskyttelse, særlig av bosetterne i Gaza og på Vestbredden.
– For åtte måneder siden, erklærte Arafat krig mot Israel. Majoriteten i Israel har våknet opp og forstått at vi aldri vil nå en avtale med Arafat, og at personen vi har å gjøre med er en terrorist-leder, sa hovedtaler under demonstrasjonen, tidligere forsvarsminister Moshe Arens.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart