Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorberedskap i nord

Politiet startet torsdag jakt på fire palestinere som ble smuglet inn i Israel fra Gaza av en sivil israeler. Det fryktes at palestinerne er på vei for å gjennomføre terroristangrep. En av palestinerne skal ha hatt forbindelse med Fatah tidligere. Fra myndighetenes side blir det understreket at de fire palestinerne bare kan på vei for å prøve å få seg en jobb. En israeler ble arrestert i nærheten av Netivot tirsdag, mistenkt for smuglingen. Han skal ha innrømmet forholdet. Veisperringer ble satt opp på alle hovedveiene, i forsøk på å få tak i mennene.
I nord-Israel er det fortsatt høynet terrorberedskap, etter advarsler om selvmordsbomber. Torsdag ble to grensepoliti skadet av en palestinsk selvmordsbomber i Baka al-Sharkiya. Kommandosoldatene jaktet på selvmordsbomberen, men han utløste bomben før han ble tatt. Den døde selvmordsbomberen hadde planlagt å gjennomføre et angrep i Sharon-distriktet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart