Terrorberedskap i nord

Politiet startet torsdag jakt på fire palestinere som ble smuglet inn i Israel fra Gaza av en sivil israeler. Det fryktes at palestinerne er på vei for å gjennomføre terroristangrep. En av palestinerne skal ha hatt forbindelse med Fatah tidligere. Fra myndighetenes side blir det understreket at de fire palestinerne bare kan på vei for å prøve å få seg en jobb. En israeler ble arrestert i nærheten av Netivot tirsdag, mistenkt for smuglingen. Han skal ha innrømmet forholdet. Veisperringer ble satt opp på alle hovedveiene, i forsøk på å få tak i mennene.
I nord-Israel er det fortsatt høynet terrorberedskap, etter advarsler om selvmordsbomber. Torsdag ble to grensepoliti skadet av en palestinsk selvmordsbomber i Baka al-Sharkiya. Kommandosoldatene jaktet på selvmordsbomberen, men han utløste bomben før han ble tatt. Den døde selvmordsbomberen hadde planlagt å gjennomføre et angrep i Sharon-distriktet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart