– Kontroll i områdene

Palestinernes leder Yassir Arafat sa fredag at de palestinske myndigheter har full kontroll over situasjonen på Vestbredden og i Gaza, og at han har gitt eksplesitt ordre om å gjennomføre en våpenhvile. Arafat sier at palestinske sikkerhetsstyrker har arrestert 17 av de 33 terroristene som står på USAs og Israels liste.
Arafat kritiserer også USA for å levere våpen som blir brukt mot palestinerne til Israel. – Amerikanerne står ved deres side og gir dere alt. Hvem gir dere fly? Amerikanerne. Hvem gir dere stridsvogner? Amerikanerne. Hvem gir dere penger? Amerikanerne!, sa Arafat sint til israelsk TV fredag.
Da Arafat ble spurt hvorfor han ikke erklærte slutten på Intifadaen, svarte han: – Du gjør meg stor urett. Hvor mange ganger har jeg gjort arrestasjoner, erklærte slutt på drap og erklært våpenhvile? Hvor mange ganger har jeg gjort det?, begynte Arafat svaret. Som svar på påstanden at tjenestemenn i de palestinske myndigheter ikke har mottatt klar militær ordre til våpenhvile, svarte Arafat: – Bring meg hvem som helst som sa det, og jeg vil fengsle ham.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart