Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Kontroll i områdene

Palestinernes leder Yassir Arafat sa fredag at de palestinske myndigheter har full kontroll over situasjonen på Vestbredden og i Gaza, og at han har gitt eksplesitt ordre om å gjennomføre en våpenhvile. Arafat sier at palestinske sikkerhetsstyrker har arrestert 17 av de 33 terroristene som står på USAs og Israels liste.
Arafat kritiserer også USA for å levere våpen som blir brukt mot palestinerne til Israel. – Amerikanerne står ved deres side og gir dere alt. Hvem gir dere fly? Amerikanerne. Hvem gir dere stridsvogner? Amerikanerne. Hvem gir dere penger? Amerikanerne!, sa Arafat sint til israelsk TV fredag.
Da Arafat ble spurt hvorfor han ikke erklærte slutten på Intifadaen, svarte han: – Du gjør meg stor urett. Hvor mange ganger har jeg gjort arrestasjoner, erklærte slutt på drap og erklært våpenhvile? Hvor mange ganger har jeg gjort det?, begynte Arafat svaret. Som svar på påstanden at tjenestemenn i de palestinske myndigheter ikke har mottatt klar militær ordre til våpenhvile, svarte Arafat: – Bring meg hvem som helst som sa det, og jeg vil fengsle ham.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart