Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Avviser massakre i Jenin

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

I et møte med Knessets utenriks- og forsvarskomité, sa statsminister Ariel Sharon søndag at han ikke tror noen annen hær i verden ville oppført seg så "samvittighetsfullt" som IDF gjorde i Jenin. Andre hærer ville ha "bombet hele området", sa Sharon. Forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer sa søndag at tallet på drepte palestinere i Jenin er i dusiner, og ikke i hundretalls. – Det var ikke et hus i Jenin som ikke var minelagt, og det var ingen andre måter å nøytralisere denne faren på, enn å ødelegge bygningene, sier utenriksminister Shimon Peres. – Vi ble også møtt av palestinere som lot som om de ville overgi seg, men de bar eksplosiver i magebelter, i et forsøk på å sprenge seg selv blant våre soldater, fortalte Shimon Peres søndag. Israelsk høyesterett bestemte søndag at gravleggingen av døde palestinere fra kampene i Jenin, skal gravlegges med en representant fra Røde Kors til stede, og at familiene også kan få gravlegge likene selv. Soldater i IDF som har kommet tilbake fra Jenin, avviser bestemt at de gjennomførte noen massakre i byen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart