Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Avviser massakre i Jenin

I et møte med Knessets utenriks- og forsvarskomité, sa statsminister Ariel Sharon søndag at han ikke tror noen annen hær i verden ville oppført seg så "samvittighetsfullt" som IDF gjorde i Jenin. Andre hærer ville ha "bombet hele området", sa Sharon. Forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer sa søndag at tallet på drepte palestinere i Jenin er i dusiner, og ikke i hundretalls. – Det var ikke et hus i Jenin som ikke var minelagt, og det var ingen andre måter å nøytralisere denne faren på, enn å ødelegge bygningene, sier utenriksminister Shimon Peres. – Vi ble også møtt av palestinere som lot som om de ville overgi seg, men de bar eksplosiver i magebelter, i et forsøk på å sprenge seg selv blant våre soldater, fortalte Shimon Peres søndag. Israelsk høyesterett bestemte søndag at gravleggingen av døde palestinere fra kampene i Jenin, skal gravlegges med en representant fra Røde Kors til stede, og at familiene også kan få gravlegge likene selv. Soldater i IDF som har kommet tilbake fra Jenin, avviser bestemt at de gjennomførte noen massakre i byen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart