Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Drept av IDF, stod bak mer enn 117 terrordrap

Forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer sier at drapet på bombeingeniøren fra Hamas søndag, var Israels viktigste militære operasjon de siste to månedene. Muhanad Taher (26) som ble drept i Nablus søndag, toppet listen over Israels mest ettersøkte terrorister på Vestbredden. – Vi snakker om en drapsmann, en planlegger, en "ingeniør", som har forårsaket at over 117 israelere er blitt myrdet, sa forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer i det han gratulerte de israelske spesialstyrkene som stod for oppdraget. – Det var ikke et eneste terrorangrep de tre siste månedene, hvor Taher ikke var involvert, slo forsvarsministeren fast. Hamas lover nå å hevne bombeingeniørens død.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart