Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nå involverer de seg i terrorvirksomhet

To israelske arabere var direkte involvert i planlegging og assistanse for selvmordsbomberen som 4. august angrep en buss, drepte ni og såret 48. Ifølge israelsk etterretning og politi var disse blant syv arabere fra landsbyen Bana i vestre Galilea som nylig ble arrestert mistenkt for terrorvirksomhet. Siden starten på den nåværende voldsbølgen har det vært en markant økning av israelske statsborgere som involverer seg i terrorvirksomhet. Dette meldte statsministerens kontor i går. I meldingen sies det også at de palestinske terrorgruppene tar fordelen av de israelske arabernes rett til fri ferdsel innen Israel. Offisielt fordømmer samfunnet av israelske arabere terrorvirksomheten rettet mot sivile israelere. Men Knesset-representanten Zevulun Orlev sier han tror at terror-positive utsagn fra arabiske representanter i Knesset har bidratt til å endre holdningen blant mange av de israelske araberne. "Disse lederne er ikke uten skyld" [for det som nå skjer], sa han. En annen israelsk politiker, Michael Kleiner sa at de fleste israelske arabere ikke er lojale mot staten de bor i, men mot den palestinske kampen. "Det palestinske problemet ender ikke med den grønne linjen, og en palestinsk stat vil derfor ikke løse det". Kleiner anbefalte dødsstraff for innbyggere som involverer seg i terrorvirksomhet, og oppfordret "fiendtlige borgere" til å emigrere til araberstater.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart