Nå involverer de seg i terrorvirksomhet

To israelske arabere var direkte involvert i planlegging og assistanse for selvmordsbomberen som 4. august angrep en buss, drepte ni og såret 48. Ifølge israelsk etterretning og politi var disse blant syv arabere fra landsbyen Bana i vestre Galilea som nylig ble arrestert mistenkt for terrorvirksomhet. Siden starten på den nåværende voldsbølgen har det vært en markant økning av israelske statsborgere som involverer seg i terrorvirksomhet. Dette meldte statsministerens kontor i går. I meldingen sies det også at de palestinske terrorgruppene tar fordelen av de israelske arabernes rett til fri ferdsel innen Israel. Offisielt fordømmer samfunnet av israelske arabere terrorvirksomheten rettet mot sivile israelere. Men Knesset-representanten Zevulun Orlev sier han tror at terror-positive utsagn fra arabiske representanter i Knesset har bidratt til å endre holdningen blant mange av de israelske araberne. "Disse lederne er ikke uten skyld" [for det som nå skjer], sa han. En annen israelsk politiker, Michael Kleiner sa at de fleste israelske arabere ikke er lojale mot staten de bor i, men mot den palestinske kampen. "Det palestinske problemet ender ikke med den grønne linjen, og en palestinsk stat vil derfor ikke løse det". Kleiner anbefalte dødsstraff for innbyggere som involverer seg i terrorvirksomhet, og oppfordret "fiendtlige borgere" til å emigrere til araberstater.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart