Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Vil ha Abu Mazen som statsminister

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Yassir Arafats høyre hånd, Abu Mazen, har fått tilbud om å bli statsminister for den palestinske selvstyremyndigheten. Mazen vil vente med å akseptere tilbudet til han får avklart hvor mye reell makt han vil få som statsminister. Mazen var med på å grunnlegge Fatah-fraksjonen av PLO. På begynnelsen av 1990-tallet var han en sentral figur under Oslo-forhandlingene. I følge israelske talsmenn skal Mazen nylig ha gitt uttalelser som rettferdiggjør væpnede angrep på israelske bosetninger på Vestbredden og Gaza-stripen. – Det er vår rett å gjøre motstand. Intifadaen må fortsette, sier Abu Mazen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart