Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Trekker seg ut fra Beit Hanoun

Søndag kveld startet israelske styrker tilbaketrekningen på den nordlige Gaza-stripen. Palestinsk politi vil nå overta sikkerhetskontrollen i byen Beit Hanoun, etter at PA nådde frem til en våpenhvile med de palestinske terrororganisasjonene i helgen.
På bakgrunnen av erfaringene fra Beit Hanoun signaliserer israelske myndigheter at en tilbaketrekning fra Betlehem kan komme ganske snart, dersom PA viser at de vil bekjempe terror for alvor. Ha’aretz skriver at samtalene om Betlehem kan begynne allerede mandag.
Til Jerusalem Post sier bosetterne på Gaza-stripen at de frykter for sine liv, etter at IDF har åpnet opp for palestinsk trafikk på enkelte nye veier. Bosetternes talsmann tror våpenhvilen bare vil gi terrororganisasjonene anledning til å omgruppere og bygge opp våpenarsenalet.
I følge avtalen mellom Israel og PA, kommer israelske sikkerhetsmyndigheter til å utlevere etterretning om planlagte terrorangrep til palestinsk politi. Dette vil gjøre dem i stand til å rykke ut og arrestere terroristene.
Mandag morgen har startet relativt rolig i de palestinske områdene. Søndag kveld ble en israeler lettere skadd i skyting.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart