Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

4-åring skutt ved uhell

En soldat fra en israelsk artilleri-enhet avfyrte ved et uhell et maskingevær, og en fire år gammel palestinsk gutt ble truffet av kulene, og drept. Hans to søstre ble også skadet, i episoden som skjedde i byen Barta.
Straks soldatene hørte at skuddene gikk av, løp de for å gi barna medisinsk behandling. Et israelsk helikopter fløy de overlevende jentene så fort som mulig til sykehus, hvor man klarte å redde deres liv.
«Dette er en tragedie. Når et barn blir drept i et kampområde, enten det er israelsk eller palestinsk, føler vi smerten og går umiddelbart i gang med å finne ut hva som skjedde», sier major Dan, øverstkommanderende i Jenin-regionen. Han gir på vegne av hæren de dypeste kondolanser til familien. Dan forteller også at etterforskningen av soldaten og avfyringsmekanismen er i gang, og forsikrer om at alt vil bli gjort for at dette ikke skal skje igjen. Til guttens familie lover han at hvis soldaten skulle ha gjort noe brudd mot instruksene, vil han bli strengt straffet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart