Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen full fredsavtale i Midtøsten før 2020

Døden til Yassir Arafat vil kunne sette i gang bevegelse i retning av en israelsk-palestinsk fredsavtale, heter det i en amerikansk etterretningsrapport som ble offentliggjort denne uken. I rapporten stilles det spørsmål med sannsynligheten for en full fredsavtale innen 2020, men påpeker muligheten for at en en «kald fred» kan få støtte blant et flertall av palestinerne.
Rapporten er utarbeidet av det nasjonale etterretningsrådet ledet av CIA-direktør George Tenet. I fremtidsvisjonen blir det også pekt på muligheten for en krig mellom Israel og Syria, eller andre arabiske land. En radikalisering av regimet i Egypt vil kunne bli en ny trussel for Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart