Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bosettere vil bli kompensert etter Sinai-modell

Statsminister Ariel Sharon planlegger en ensidig israelsk tilbaketrekning av flere bosetninger på Vestbredden og Gaza-stripen. Bosetterne vil bli kompensert etter modellen som ble brukt under evakueringen av Sinai, opplyser regjeringskilder til Jerusalem Post.
Bosetterne vil få tre hovedalternativer: Flytting av hele bosetningen til et annet sted, flytting til en annen bosetning eller flytting over den grønne linje med økonomisk kompensasjon og hjelp til å finne nytt hus. Sharons mål med sin plan for «ensidige» tiltak, er å redusere konfliktsituasjonene med den palestinske befolkningen. Israel kommer til å trekke seg tilbake bak en egendefinert, midlertidig sikkerhetslinje.(28.01)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart