Bosettere vil bli kompensert etter Sinai-modell

Statsminister Ariel Sharon planlegger en ensidig israelsk tilbaketrekning av flere bosetninger på Vestbredden og Gaza-stripen. Bosetterne vil bli kompensert etter modellen som ble brukt under evakueringen av Sinai, opplyser regjeringskilder til Jerusalem Post.
Bosetterne vil få tre hovedalternativer: Flytting av hele bosetningen til et annet sted, flytting til en annen bosetning eller flytting over den grønne linje med økonomisk kompensasjon og hjelp til å finne nytt hus. Sharons mål med sin plan for «ensidige» tiltak, er å redusere konfliktsituasjonene med den palestinske befolkningen. Israel kommer til å trekke seg tilbake bak en egendefinert, midlertidig sikkerhetslinje.(28.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart