Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kvinne tatt med 25 kg bombe

En kvinne tilknyttet terrororganisasjonen Al Aksa Martyrbrigade ble torsdag tatt med en 25 kilograms bombe i en bag utenfor bosetningen Ariel på Vestbredden. Etterforskningen viser foreløpig at kvinnen kan ha blitt brukt som kurer, og at hun ikke selv var på vei for å gjennomføre et selvmordsangrep.
Terrorcellen til Nader abu-Leil i Nablus har den senere tid prøvd å gjennomføre en rekke selvmordsangrep i Israel, men angrepene er blitt forhindret. Gruppen har ved flere anledninger benyttet kvinner som er tvunget til å gjenopprette sitt gode navn og rykte etter å ha ødelagt familieæren, skriver Ha’aretz. I forbindelse med påsken forhindret Israel ti terrorangrep. (16.04)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart