Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

USA senker kvoter for fremmedarbeidere

Israelske teknologifirmaer ser ut til å møte nye problemer med å ansette ikke-amerikanere i sine kontorer i USA, som følge av USAs avgjørelse om å senke kvoten for fremmedarbeidere fra 126.000 til 65.000, skriver Ma’ariv. Rundt 5.500 israelere, nesten alle fra teknologibransjen, vil i år flytte til USA. De fleste av dem er ansatte i israelske firmaer som utvider sitt virke i landet. Kilder fra industribransjen sier denne politikken kan hindre israelske firmaer registrert på NASDAQ-børsen i USA, i å ta del i den økonomiske veksten. Dette begrunnes med at bransjen vil mangle nok personell til å fullføre prosjekter til avtalt tid, og ellers viktig nøkkelpersonell. 57.000 av jobbsøknader er allerede godkjent i år, noe som fyller opp nesten hele den nye kvotegrensen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart