Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Haifa og Jaffa står for tur

Titusenvis av Hamas-tilhengere på Gaza-stripen deltok da feiringen av den israelske tilbaketrekningen nådde sitt klimaks tirsdag kveld. – Vi skal frigjøre Haifa og Jaffa fra "de zionistiske okkupantene", lovte terroristlederen Mahmoud al-Zahar til jubelrop fra menneskemassen. Under feiringen viste den militære fløyen av Hamas seg frem med tungt bevæpnede militssoldater. – Vårt folk forventer at vi skal fortsette frigjøringskampen inntil Islams flagg vaier over Jerusalem, sa al-Zahar. Han avviste enhver tanke om at Hamas vil la seg avvæpne frivillig. "Vi vil fortsette å utvikle vår våpenindustri", sa al-Zahar, i følge Yedioth Aharonoth. Det er Hamas sitt mål å tømme landet vest for Jordan-elven helt for zionister, forkynte Hamas predikanten.

Onsdag planlegger de palestinske selvstyremyndighetene en storstilt feiring i den evakuerte bosetningen Neve Dekalim. Tirsdag hyllet PAs statsminister Ahmed Qureia den rollen Hamas og Islamsk Jihad har spilt i å drive Israel ut av Gaza-stripen. – Dette er et resultat av vårt folks offer og heltemodige motstandskamp, sa Qureia. Han hyllet også PLO-leder Yasser Arafat, Hamas-lederne Ahmed Yassin og Abdel Aziz Rantisi og Islamsk Jihad-leder Fathi Shikaki som "martyrer".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart