Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas kan ikke delta i valg på Vestbredden før de er avvæpnet

Israel vil ikke la det planlagte palestinske valget bli avholdt på Vestbredden dersom Hamas skal delta. Først må terrorgruppen bli avvæpnet og den må gå gi avkall på sitt politiske mål om total ødeleggelse av staten Israel. – Vi vil gjøre alt vi kan for ikke å bistå i et valg hvor Hamas deltar, sier statsminister Ariel Sharon. Han tror ikke palestinerne vil kunne avholde valg uten Israels assistanse. IDF vil for eksempel kunne opprettholde kontrollposter som reduserer palestinernes mulighet til å dra til stemmelokalene. Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat mener Israels innblanding bare skader Abbas og styrker Hamas. Den islamske organisasjonen planlegger å stille til valg til palestinernes lovgivende forsamling for første gang i januar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart