Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Åpner for sikkerhetsgjerde mot Egypt

Tirsdag var statsminister Ariel Sharon på inspeksjon mot grensen til Egypt sammen med representanter for forsvarsmyndighetene. Israel planlegger et sikkerhetsgjerde langs grensen mot Sinai-halvøya. – Hensikten er ikke å redusere infiltrasjoner, heller ikke å forstyrre dem – men å stanse dem, sa en bestemt Sharon. Sharon vil avskrekke terrorister og andre infiltratører fra å ta seg ulovlig inn i Israel. Siden midten av 1990-tallet har Israel hatt et sikkerhetsgjerde mot Gaza-stripen. – Hovedtrusselen fra egyptisk territorium er smuglere, skriver Jerusalem Post. Når grensen fra Gaza til Sinai er åpen, kan grensen mellom Sinai og Israel bli en gjennomgangsåre for terrorister og våpen på vei til Vestbredden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart