Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Avviser deling av Jerusalem

– Ariel Sharon er villig til å oppgi 90 prosent av Vestbredden og deler av Jerusalem som hovedstad i en ny palestinsk stat i bytte mot fred, skriver det amerikanske magasinet Newsweek, etter samtaler med Sharon-medarbeideren Kalman Gayer. – Jeg nevnte til Newsweeks journalist at slike ideer er fremme i Israel, men jeg vet ikke hvordan journalisten fikk det til å skrive at slike kompromisser er Sharons politikk, forklarer Gayer til Kanal 1. Sharon-medarbeideren sier han gav bakgrunnsinformasjon, og fornekter at sitatene kan knyttes til ham. Rapporten blir også "totalt" avvist av statsministeren selv, skriver Ha’aretz. – Vi forholder oss til veikartet, og et forent Jerusalem vil forbli Israels hovedstad i all fremtid, sier Ariel Sharon i en skriftlig uttalelse. "Gayers uttalelser er meningsløse og absurde." På israelsk høyreside blir Newsweeks rapport oppfattet som Kadimas virkelige program. – Dette beviser nok en gang at Kadima følger venstresiden og går inn for tilbaketrekninger, sier Likuds Limor Livnat og Gideon Sa’ar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart