Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Innlagt på sykehus etter lite slag

Ariel Sharon ble innlagt på Hadassah-sykehuset i Jerusalem søndag kveld. Israels 77 år gamle statsminister skal ha hatt et lite slag, men tilstanden er ikke lenger alvorlig. Slaget kan skyldes en blodpropp. I følge israelske medier skal Sharon ha brukt blodfortynnende medisiner. De medisinske testene som er gjort etter slaget skal ha gitt tilfredsstillende resultater. – Dere er ikke kvitt meg enda, spøkte Sharon på sykehuset søndag kveld, i følge israelsk tv. Han ville forlate sykehuset, men ble holdt igjen til overvåkning i natt. – Det har utvilsomt ikke skjedd noen permanent skade, sier Doleslav Goldman, som har vært Sharons personlige lege gjennom flere år. I samtale med Ha’aretz like før midnatt, sa Sharon at han "har det bra". – Jeg skulle nok tatt noen dagers ferie. Men vi fortsetter å gå fremover, sa Sharon. Han la dermed inn et ordspill om sitt nye politiske parti. Kadima betyr "fremover". Besvimte på sykehuset Ariel Sharon var på vei fra Jerusalem til Tel Aviv da han begynte å føle seg uvel søndag kveld. Sharons medhjelpere og sikkerhetsvakter brakte statsministeren direkte til sykehuset i en av regjeringsbilene like før klokken 20 israelsk tid. Han ble rutinemessig brakt inn på akuttmottaket. Vitner som var til stede, sier han så svak og svimmel ut. Professor Yuval Weiss sier Sharon mistet bevisstheten like etter at han ankom sykehuset. Hærens radio meldte for første gang at en lege alltid er med i statsministerens følge. Allerede før bilkortesjen nådde frem til sykehuset, hadde Sharon støtte fra denne legen. Feiring på Gaza-stripen Palestinere på Gaza-stripen feiret med å skyte ammunisjon ut i luften da de fikk høre at Sharon var havnet på sykehus. Et medlem i Folkefronten for frigjøringen av Palestina (PRC) sier til Yedioth Aharonoth, at statsministeren følte seg dårlig på grunn av alt stresset rundt alle Kassam-rakettene som har blitt skutt opp fra Gaza-stripen de siste dagene. "Allah har svart våre bønner og sviktet oss ikke," sier han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart