Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Valgte unge toppkandidater

Moshe Kahlon og Gideon Sa’ar, som var ferske Knesset-politikere etter forrige valg, har fått tillit i toppen av Likuds kandidatliste. Torsdag valgte sentralstyret Benjamin Netanyahu, Silvan Shalom, Moshe Kahlon, Gilad Erdan, Gideon Sa’ar, Michael Eitan, Reuven Rivlin, Dan Naveh og Yuval Steinitz på de øverste plassene. Kahlon har vært nær medarbeider av Likud-opprøreren Uzi Landau, men har fokusert på sosialøkonomiske saker i sitt arbeid i Knesset, skriver Jerusalem Post. Likuds mektigste kvinne, Limor Livnat, kommer helt ned på tiendeplass på kandidatlisten. Hun blir fulgt av Natan Sharansky, Yisrael Katz, Haim Katz og Uzi Landau. Partileder Netanyahu er veldig fornøyd med valgresultatet, og spår at Likud vil stige på meningsmålingene. Kadima og Arbeiderpartiet påpeker at kandidatlisten inneholder en rekke motstandere av adskillelsesplanen. Det var høy valgdeltakelse under avstemningen i sentralkomitéen. Utenriksminister Silvan Shalom leverer sin avskjedssøknad fra regjeringen fredag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart