Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

71 prosent aksepterer fungerende statsminister

Fungerende statsminister Ehud Olmert oppnår aksept fra hele 71 prosent av den israelske befolkningen etter sin første uke som statsminister. Det synes derfor lite sannsynlig at Ariel Sharons Kadima-parti skal gå i oppløsning, som mange fryktet rett etter han pådro seg hjerneblødning. To undersøkelser som ble presentert fredag, viser at støtten til partiet bare øker og at Olmert er den ubestridte favoritt til å inneha statsministerrollen etter valget 28. mars. Om valget hadde blitt avholdt i dag, ville Kadima sikret seg 42 eller 43 seter i Knesset, og med det bli det klart største partiet. Samtidig utklasser Ehud Olmert sine to sterkeste konkurrenter til statsministerstolen, Benjamin Netanyahu (Likud) og Amir Peretz (Labor), hva popularitet angår. Olmert får støtte fra over 50 prosent av befolkningen i begge meningsmålingene, som opererer med en feilmargin på henholdsvis 4,4 og 4,5 prosentpoeng.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart