Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Aldri ønsket å kaste jøder på sjøen

Ettersom det palestinske valget nærmer seg, har terrororganisasjonen Hamas begynt å bløtgjøre sin retorikk mot Israel. Ismail Hanieh er en av partiets ledere, som tidligere har tatt til orde for ødeleggelse av den jødiske staten. Tirsdag uttalte han at Hamas ikke er fiendtlig innstilt mot jøder på grunnlag av deres etniske og religiøse identitet, men fordi de okkuperer "det historiske Palestina". – Hamas er ikke fiendtlig innstilt mot jøder bare fordi de er jøder. Vi er fiendtlig innstilt fordi de okkuperer vårt land og har utvist vårt folk, fortalte Hanieh. – Vi har aldri sagt at vi ønsker å kaste jødene på sjøen eller gjøre dem til haiemat. Vi bare gjorde det klart at det finnes et land som heter Palestina. Det har blitt plyndret og det trenger å bli levert tilbake til det palestinske folket, la han til. En palestinsk spørreundersøkelse viste nylig at Hamas ligger an til å oppnå 32 prosent av stemmene i det palestinske valget 25. januar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart