Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Rakett fra Gaza-stripen slo ned i gaten

En israeler ble lettere skadet da palestinske terrorister på Gaza-stripen skjøt Kassam-raketter mot israelske mål tirsdag. IDF registrerte minst ti utskytninger, skriver Yedioth Aharonoth. En av rakettene slo ned i en gate i Sderot, og forårsaket skader på en parkert bil. Innbyggere sier eksplosjonen var "massiv" og at den skapte panikkstemning i byen. Tidligere på dagen landet to andre Kassam-raketter i nærheten av Sderot og en tredje nær Kibbutz Zikim. Det ble også registrert en Kassam-rakett som landet i Middelhavet. Sderot-ordfører Eli Moyal kritiserer regjeringen, og mener de ikke bryr seg nok om sikkerhetssituasjonen i byen. Også sivile palestinere ble rammet av terrorgruppenes Kassam-raketter tirsdag. Flere av rakettene landet i palestinsk territorium, og minst én rammet strømforsyningen til store deler av den nordlige Gaza-stripen. Dermed ble strømmen kuttet for en mengde palestinere.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart