Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Får kritikk fra egne partifeller

– Vi vil separere oss fra flertallet av palestinerne som bor i Judea og Samaria, og det vil forplikte oss til å forlate territorier hvor Israel er i dag, sa fungerende statsminister Ehud Olmert i intervju med Kanal 2 tirsdag kveld. I følge Jerusalem Post blir dette oppfattet som en plan om ytterligere ensidige tilbaketrekninger på Vestbredden. I følge Hærens Radio har Olmert fått kritikk for sin uttalelse fra sentrale politikere i sitt eget Kadima-parti. Tzahi Hanegbi sier han vil arbeide imot en slik plan. Tidligere Shin Bet-sjef Avi Dichter avviser ytterligere tilbaketrekninger. Olmert har som mål å etablere en "endelig grense for Israel", hvor han minst vil inkludere Jordan-dalen, bosetningsblokkene Gush Etzion, Ma’aleh Adumim og Ariel. Som sin forgjenger, Ariel Sharon, er Olmert vag når han ellers skal skissere nye grenser på Vestbredden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart