Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Abbas må velge

– Den palestinske regjeringen under PA-formann Mahmoud Abbas’ lederskap, må bestemme seg for om de vil være en del av en terrororganisasjon, eller motkjempe terror, sier fungerende statsminister Ehud Olmert. – Vi vil ikke forhandle og vi vil ikke ha noe å gjøre med et PA, som helt eller delvis domineres av en terrororganisasjon, sa Olmert under en tale i forkant av Konferansen for store jødiske organisasjoner i Jerusalem. Israel vil nå gjennomgå sitt forhold til de palestinske myndighetene. En Hamas-ledet regjering vil forandre spillereglene i Midtøsten totalt, mener statsministeren. Olmert vendte fokuset mot Mahmoud Ahmadinejad og hevdet at den iranske presidenten er "besatt" av antisemittisk hat. Den fungerende statsministeren sier han ikke kan huske å ha hørt noen statsleder de siste årene, som er så hatefull og aggressiv mot Israel, som Ahmadinejad.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart