Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hele verden burde kontrolleres av Islam

– Hele verden, og i det minste den arabiske og muslimske verden, burde ledes av [det islamske] kalifatet, sier den arabiske partilederen sjeik Ibrahim Sarsur. Onsdag markerte de to arabiske partiene United Arab List og Ta’al sin felles plattform i forkant av Knesset-valget 28. mars. Sarsur kommenterte også Muhammed-karikaturene, og beskyldte Det hvite hus for å stå bak publiseringen, i følge Yedioth Aharonoth. – Dette er en del av en kampanje mot Islam, en kampanje som skal samle støtte i Vesten til et militært angrep mot Iran, hevder Sarsur. Han tror Hamas vil lede det palestinske folk til "utvikling og fremgang". Det nye arabiske partiet vil arbeide for å styrke forbindelsen mellom israelske arabere og arabere i resten av verden. Selv om partiet deltar i demokratisk valg, står de fast på sine muslimske prinsipper. – Vi tror på Islam. Vi tror på kailfat-styre og vi støtter ikke et skille mellom stat og religion, sier Sarsur. Relaterte tema: Islam, Israel og jødene Israelske arabere


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart