Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Truer Vesten

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

– Landene i Vesten er sårbare, og de vil lide mer enn oss hvis de forsøker å hindre Iran å utvikle atomteknologi, sa Irans president Mahmoud Ahmadinejad torsdag. Israels FN-ambassadør Dan Gillerman tror FNs sikkerhetsråd kan stanse Irans atomvåpenprogram dersom de legger kraftig press på landet, skriver Jerusalem Post. Samtidig gjengir Ha’aretz lekkasjer fra vestlige etterretningstjenester som sier Iran utvikler atomvåpen i en dekkoperasjon parallelt med det sivile atomprogram. Russisk etterretning skal ha gjort de samme vurderinger, i følge militærreporteren Ze’ev Schiff.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart