Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Terrorist stanset mellom Jerusalem og Tel Aviv

EDSKAP: Terrorist stanset mellom Jerusalem og Tel Aviv Israelske sikkerhetsstyrker arresterte en palestinsk terrorist på motorveien mellom Jerusalem og Tel Aviv tirsdag morgen. Det foregår fortsatt søk etter en annen terrorist som kan være på vei til å angripe i Jerusalem-området, skriver Ha’aretz. Den arresterte mannen, som skulle gjennomføre et selvmordsangrep i sentrale deler av Israel, ble tatt i nærheten av Latrun. Politiet gav bilistene i området beskjed om å stanse før de bordet en amerikansk van. – Plutselig så jeg fire eller fem politimenn som stormet et kjøretøy med våpen klare. Terroristen kom ut med hendene i været, sier øyenvitnet Gadi Alfasi til Yedioth Aharonoth. Minst ni andre palestinere i vanen ble også tatt inn til forhør. Politiet benyttet helikopter under jakten på terroristen. Sikkerhetstjenesten Shin Bet arbeider ut fra varsler om 70 terrorangrep. 13 av dem er definert som "konkrete".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart