Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israelske meningsmålinger er unøyaktige

Feilmarginen i de israelske valgundersøkelsene er for store til å kunne gi et riktig bilde av hva som vil skje på valgdagen, sier en amerikansk ekspert på området til Yedioth Aharonoth. Måten man behandler det store antallet velgere på, som enda ikke har bestemt seg for hva de skal stemme valgdagen, gjør det vanskelig selv for ekspertene å forutsi hva som vil skje. Dette hevder professor Kenneth Goldstein fra Universitetet i Wisconsin. I tillegg mener han at media forstyrrer resultatene ytterligere i sine fremstillinger. Goldstein er sikker på at Kadima vinner valget, akkurat som undersøkelsene hevder, men legger til at det er vanskelig å fastslå om det vil bli med stor eller liten margin. Om partiet beveger seg frem eller tilbake med én til tre mandater, er det en ubetydelig endring, som likevel ofte blir gjenstand for "dårlig journalistikk". Den israelske befolkningen mottar rapporter som ofte mangler grunnleggende informasjon, uten at man forsøker å forklare usikkerheten rundt målingene. – I nesten alle rapportene mangler det forklaringer angående hvordan gallupresultatene blir regnet om til antallet seter [i Knesset] for hvert parti, sier han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart