Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

To israelere drept i eksplosjon

De siste månedene har palestinske terrorister på Gaza-stripen sendt hundrevis av Kassam-raketter mot israelske mål. Hver eneste rakett har potensiale til å bringe død og lemlestelse hos sivile israelere, men få har hittil blitt skadet. Tirsdag morgen ble israelerne Salaam Ziadin og sønnen Khalid (16) drept, da et gammel sprenglegeme fra en rakett eller granat eksploderte blant en gruppe beduiner mellom kibbutz Nahal Oz og grensestasjonen Karni. To andre personer, blant annet søsteren til den drepte gutten, er tatt til sykehus for behandling for sjokk, skriver Jerusalem Post. Tidligere på dagen ble det skutt tre Kassam-raketter fra den nordlige Gaza-stripen. Det er ikke fullstendig utelukket at eksplosjonen som drepte de to beduinene var forårsaket av et nytt palestinsk rakett- eller granatangrep, skriver Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart