Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Knesset-valgets store overraskelse

Pensjonistpartiet startet sin valgkampanje med et ørlite håp om å få nok stemmer til å komme over Knessets sperregrense. Først sist uke begynte partiet å øke oppslutningen på meningsmålingene. Nå ligger de godt an til å bli dette valgets store overraskelse, med hele åtte mandater inne på Knesset, i følge Channel 1s valgdagsmåling. Partileder og tidligere Mossad-detektiv Rafi Eitan fulgte valginnspurten med argusøyne fra partiets hovedkontor i Tel Aviv, informerer Yedioth Aharonoth. Da samtlige valgdagsmålinger kunne vise at pensjonistene fikk minst fem mandater i det syttende Knesset, kom Eitan med følgende ord til medlemmene: "På dette punktet ønsker jeg å takke alle aktivistene og pensjonistene som har bidratt til en lang reise." – I dag skammer vi oss ikke over de eldre. Vi vil ikke hvile, ikke et eneste øyeblikk, inntil pensjonistene får alle sine rettigheter tilbake. Vi tar tilbake rettighetene til dem som bygde staten. En ny æra begynner fra og med i dag, uttalte Ya’akov Ben-Yizri som sannsynligvis får en plass i nasjonalforsamlingen for partiet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart