Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Shas og Pensjonistpartiet blir med

Kadima er i gang med å danne Israels nye regjering. I følge Haim Ramon kan sammensetningen være klar allerede like etter jødenes pesach som starter 12. april, skriver Ha’aretz. Ehud Olmert, på sin side, er forberedt på at samtalene kan ta lang tid, skriver Jerusalem Post. Nære medarbeidere av Kadima-lederen sier Shas og Pensjonistpartiet vil bli invitert med i koalisjonen. Arbeiderpartiet blir av mange oppfattet som den mest naturlige partner. – Vi vil være i stand til å gjennomføre en tilbaketrekning på Vestbredden med støtte av 70 til 80 Knesset-medlemmer, antyder Ramon og statsminister Ariel Sharons rådgiver Dov Weisglass. Fordi valgresultatet ikke gav betydelig avstand mellom Kadima og Ap, skal koalisjonslederen vurdere å gi bort minst to sentrale ministerposter, skriver Jerusalem Post. Stillingen som finansminister, utenriksminister, forsvarsminister og utdanningsminister blir regnet som de viktigste postene, skriver Yedioth Aharonoth. Ap-leder Amir Peretz kommer til å prioritere departementene som har innflytelse på sosial velferd. Internt i Kadima er det ventet en intens kamp om stolene rundt regjeringsbordet, samt lederposisjonene i Knesset. Det relativt dårlige valgresultatet har gitt partiet mindre dominans enn det som meningsmålingene har spådd de siste månedene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart