Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Terrorangrep avverget

IDF konfiskerte et 10-kilos magebelte i en kontrollpost nær Nablus på Vestbredden onsdag ettermiddag. Dermed ble livene til den palestinske ungdommen og de potensielle ofrene for selvmordsbomben reddet. Dette er det andre større terrorangrepet som blir avverget denne uken. Rundt klokken 1 lokal tid, ble de ultraortodokse soldatene ved kontrollposten oppmerksom på en palestinsk tenåring som vekket mistanke. De ba ham gå til side og bombeeksperter ble tilkalt. Tenåringen er fortsatt i forhør, skriver Yedioth Aharonoth. Det er uklart hvilken organisasjon som stod bak. Israelske sikkerhetsstyrker arbeider ut i fra flere titalls advarsler om terrorangrep.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart