Valget var folkeavstemning for tilbaketrekning

Fungerende statsminister Ehud Olmert sa onsdag at det israelske valget var en folkeavstemning angående Kadimas politiske agenda overfor palestinerne. Folket stemte til fordel for planene om å sette en endelig grense, med eller uten en endelig avtale med PA, mener han. – Mange partier sa at dette var en folkeavstemning for vår del. Og folket har talt, folkeavstemningen har et resultat, og veien vi søker er den de fleste Knesset-medlemmene støtter, uttrykte Kadima-formannen. Samtidig gjør han klart at betingelsene for å bli en del av regjeringen er å akseptere de politiske og sosialøkonomiske planene. – Alle er invitert til å bli med, så lenge de handler etter prinsippene, grunnprinsippene, til den tilnærmingen vi ønsker å lede, gjorde han klart.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart