Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hevder EU bedriver politisk utpressing

Hamas-ledere fordømmer EUs beslutning om å trekke tilbake pengestøtten til palestinske myndigheter på det sterkeste. De beskriver avgjørelsen som et forsøk på politisk utpressing, for å få den nye Hamas-regjeringen til å endre sin strategi. – Denne beslutningen er feil og urettferdig. De straffer palestinerne for å ha tatt en demokratisk valg. Dette er et kraftig angrep mot det demokratiske parlamentsvalget, hevder talsmann for regjeringen, Ghazi Hamad. Videre hevder han at avgjørelsen er en del av Israels politikk for å "sulte og beleire" den palestinske befolkningen. "Vi håpet EU ville bestemme seg for å fortsette med pengestøtten, ikke fryse den", la han til. Utenriksminister Mahmoud Zahar hevder bistandskuttet vil komme til å få konsekvenser for roen og stabiliteten i området. Han anklager EU for å ha gitt etter for israelsk og amerikansk press om å boikotte Hamas-regjeringen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart