Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Iran har anriket uran

– Iran har anriket uran, sa Irans tidligere president Hashemi Rafsanjani til et kuwaitisk nyhetsbyrå tirsdag. – Iran har operativt 164 sentrifuger. Vi har tilført (uranium) gass og har oppnådd industriell produksjon, skal Rafsanjani ha sagt. Anriket uran på et lavt nivå skaper brennstoff for en atomreaktor. På et høyere nivå kan det bli brukt til å produsere materialer for en atombombe. Det kreves et stort antall sentrifuger for å skape nok anriket uran til begge bruksformål. – Dersom Iran fortsetter å utvikle atomvåpen, vil en militær aksjon være uunngåelig. Den vil finne sted i 2007, sier amerikanske og israelske spesialister til Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart