Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bistand til palestinerne vil øke

USAs ambassadør i Israel, Richard Jones, hevder hjemlandet kommer til å øke den humanitære bistanden til det palestinske folket, på grunn av deres økende behov for økonomisk støtte. Den amerikanske regjeringen føler seg forpliktet på president George W. Bush’ visjon om en tostats-løsning på den israelsk-palestinske konflikt, sier han. I følge ambassadøren kommer den grunnleggende humanitære bistanden, og ellers bistandsmidler til helse, mat og utdanningsformål, til å øke med til sammen 57 prosent. I så fall vil det tilsvare rundt 1,58 milliarder kroner på årsbasis. Amerikanerne ønsker blant annet å gi 271,3 millioner til å styrke sivilsamfunnet og uavhengige palestinske institusjoner. Jones legger til at bistandsmidlene til driften av de palestinske myndighetene og til ministrene i regjeringen, fortsatt vil være fryst, på grunn av Hamas-regjeringens holdning til staten Israel. Den nye palestinske regjeringen må ta konsekvensen for sine egne handlinger, og søke tilbake til forhandlingsbordet, formante han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart