Situasjonen i palestinske områder forverres

– Situasjonen i de palestinske områdene forverres, sa PA-formann Mahmoud Abbas i en uttalelse tirsdag, etter at EU bestemte seg for å fryse bistanden til den Hamas-ledede regjeringen – Situasjonen forverrer seg på en dramatisk og tragisk måte. Alle landene har kuttet bistanden til palestinerne, med påskudd om at pengene ville gått til regjeringen. Men pengene går ikke til regjeringen. Det går til det palestinske folket og humanitære tjenester, hevder Abbas i et intervju med nyhetsbyrået AP. Bistandsmidlene til PA fra blant annet USA, EU og Norge, har blitt eller skal bli fryst inntil Hamas-regjeringen eventuelt anerkjenner staten Israel, oppgir vold og oppfyller tidligere avtaler mellom partene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart