Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Støtter navnendring av Auschwitz

Yad Vashem-museet i Israel støtter Polens ønske om å endre det offisielle navnet til konsentrasjonsleiren Auschwitz. Bakgrunnen er et ønske om å understreke at det var tyskerne, ikke polakkene, som drev leiren. Det var i mars Polen fremmet forslaget om navnendring til UNESCO. Det nåværende navnet "Auschwitz Concentration Camp" blir foreslått å erstattes med "Former Nazi German Concentration Camp Auschwitz-Birkenau." I følge Jerusalem Post har utenlandsk media en tendens til å referere til leiren som en "polsk konsentrasjonsleir", siden den befinner seg på polsk jord. Men slike uttalelser sårer følelser i et land som var offer for brutal tysk okkupasjon av Adolf Hitlers styrker under andre verdenskrig.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart