Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas har ikke levd opp til våre forventninger

Representanter for utenriksdepartementet møtte Hamas-minister Atef Adwan i Oslo lørdag. De ba terrorgruppen om å avstå fra vold og anerkjenne Israel, skriver Jerusalem Post. Kåre Eltervåg, som leder departementets avdeling for Midtøsten-saker, konfronterte Adwan med at Hamas ikke har levd opp til den norske regjerings forventinger. – Vi forstår at det tar tid å endre holdninger. Men den palestinske regjeringen må ta klare steg i riktig retning, skal han ha uttalt i følge regjeringens nettsider. Adwan var på besøk i Norge etter et ukelangt besøk i Sverige, hvorfra han også mottok Schengen-visum. Her møtte han åtte representanter fra Riksdagen, men ingen regjeringsmedlemmer eller UD-representanter. Mandag kl. 17.00 arrangerer MIFFs lokalforening i Oslo demonstrasjon mot Hamas på Eidsvolltorget.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart