Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel kunne overlevd atomangrep

Aviad Kleinberg er leder for historieavdelingen på Tel Aviv Universitetet. Han hevder det er usikkert om Israel ville tålt et drap på millioner av mennesker på lang sikt, som en følge av et eventuelt iransk atomangrep. Men "det ville ikke bety slutten for den jødiske staten" på kort sikt, mener han. – Ahmadinejad prøver å lede den muslimske verden. Han prøver å erstatte Bin Laden, sin fremste rival, som den ledende representanten for ekstrem fanatisme, legger han til. Som kommentar til statsminister Ehud Olmerts påstand om at Irans president Mahmoud Ahmadinejad er en "psykopat", sier Kleinberg følgende: – Jeg er ikke så sikker på at han er sinnsyk. Jeg er redd for at han spiller et mye mer komplekst spill. Og dette er et farlig spill. Man kan rett og slett ikke anta at Ahmadinejad bløffer. I mange tilfeller har en ikke noe annet valg enn å anta at den motsatte part ikke bløffer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart