Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Minst ett år til før gjerdet er ferdig

Konstruksjonen av sikkerhetsbarrieren på Vestbredden startet for nesten fire år siden, men bare 42 prosent av strekningen er fullført, skriver Ha’aretz. Militære tjenestemenn varsler at det vil ta minst ett år til å fullføre prosjektet. 336 av 790 kilometer gjerde er operativt, mens ytterligere 102 kilometer er under bygging. 67 kilometer er fortsatt på papiret, og 285 kilometer venter på godkjennelse i rettssystemet. – Utsettelsene skyldes ikke for lite penger eller tekniske hindringer, understreker de militære kildene. Arbeidet med gjerdet kan akselereres så snart juridiske og planmessige beslutninger er tatt. De siste selvmordsterroristene har stort sett kommet inn i Israel gjennom Jerusalem-området. Her er bare 33 av 88 kilometer fullført, 13 kilometer er under bygging og 42 kilometer blir holdt opp i rettssystemet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart