Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas vil ikke gå på kompromiss med sine prinsipper

Palestinere i israelske fangenskap har utarbeidet en plan som indirekte går inn for anerkjennelse av Israel ved en full tilbaketrekning til 1967-grensene. Planen ble utarbeidet av ledende fanger fra Fatah og Hamas. PA-formann Mahmoud Abbas har adoptert planen. Torsdag gav han ultimatum til Hamas-regjeringen: Enten finner Fatah og Hamas frem til en felles politisk plattform i løpet av ti dager med forhandlinger, ellers så blir det folkeavstemning innen 40 dager, skriver Ha’aretz. – De arabiske landene kan ikke gjøre noe for den palestinsk sak hvis palestinerne avviser alt, sa Abbas. Hamas sine eksilledere i Damaskus avviser imidlertid ultimatumet fra PA-formann Mahmoud Abbas. – Hamas vil ikke gå på kompromiss med sine egen prinsipper, sier Mohammad Nazzal. Også statsminister Ismail Haniyeh (Hamas) avviste ultimatumet til Abbas fredag. I løpet av den siste uken er ti mennesker drept i intern vold mellom Fatah og Hamas på Gaza-stripen. I tillegg har to Abbas-lojale sikkerhetssjefer såvidt kommet unna drapsforsøk med livet i behold.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart