Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Usikker skjebne for kidnappet soldat

Den israelske soldaten korporal Gilad Shalit ble kidnappet under det palestinske angrepet mot en israelsk militærstilling natt til søndag. En gruppe væpnede palestinerne brukte en 800 meter lang tunnel til å krysse inn på israelsk territorium. To israelske soldater ble drept og en soldat kidnappet i kamphandlingene som fulgte. Mandag morgen kommer det motstridende meldinger om den kidnappede soldatens skjebne. – Vi kidnappet soldaten, opplyste en anonym innringer som hevdet han snakket på vegne av terrororganisasjonen PRC til nyhetsbyrået AFP. Kort tid senere ble meldingen avkreftet i en uttalelse fra en offisiell talsmann i organisasjonen. Diplomater på Gaza-stripen sier de kjenner til Shalits tilholdssted. – Kidnapperne har lovet at de gir ham god behandling. Han er skadet, men han er ved god helse, sa diplomater til Ha’aretz søndag. Shalit er den første israelske soldaten som blir kidnappet siden 1994, da korporal Nachson Waxman (19) ble tatt. Waxman ble drept sammen med tre av sine kidnappere da israelske kommandosoldater stormet huset han ble holdt fanget i. Terrorgrupper har tradisjonelt brukt israelske soldater, døde eller levende, til å presse frem utlevering av palestinere i israelsk fangenskap.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart