Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA og FN har ikke rett til å påvirke Israel

– Israel kan bli nødt til å bruke urovekkende styrke etter de siste angrepene, sier professor Gerald Steinberg, som jobber med strategiske studier. – Dagens hendelser viser hvordan det internasjonale samfunn, spesielt USA og Europa, ikke har klart å gjøre noe med Hizbollahs [militære] kapasitet og regionens stabilitet. USA og FN har ikke noe rett til å påvirke Israels beslutninger, be om israelsk tilbakeholdenhet eller opptre som meglere, mener Steinberg. – Israel må ikke gjennomføre noe fangeutveksling for å få tilbake de kidnappede soldatene. Enhver samtale av en slik natur vil bare resultere til flere kidnappinger, sier professoren.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart