Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi har kidnappet to israelske soldater

Hizbollah har kidnappet to israelske soldater, melder den libanesiske tv-stasjonen Al-Manar onsdag morgen. IDF er "alvorlig bekymret" for skjebnen til to soldater, skriver Ha’aretz. Minst to andre israelere er skadet etter at terrororganisasjonen startet kraftig beskytning av israelske grensestillinger i nord rundt klokken 8. Angrepet skal ha startet med to Katyusha-raketter mot Shlomi, omkring 15 kilometer øst for Middelhavskysten, rapporterer Reuters. Det rapporteres om kraftige skuddvekslinger og eksplosjoner fra nordgrensen. IDF har foreløpig svart på angrepet med artilleri og stridsvogn-granater. Israelske kampfly har rammet Hizbollah-stillinger i Libanon.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart