Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Arbeider med nytt resolusjonsforslag

Mens IDF venter på klarsignal fra statsminister Ehud Olmert på å utvide sine militæroperasjoner i sør-Libanon, har Frankrike og USA satt seg sammen for å arbeide frem et nytt forslag til våpenhvile. Dette kan bli presentert for Sikkerhetsrådet allerede fredag. I følge rapporter Yedioth Aharonoth baserer seg på, innebærer avtalen utstasjonering av franske soldater langs grensen mellom Libanon og Israel. I følge kilder i Jerusalem skal forslaget basere seg på fire ulike komponenter. 1. Utstasjonering av en betydelig militær styrke, tilsynelatende franske og tyske soldater, i Sør-Libanon. 2. Implementeringen av resolusjon 1559, som bl.a krever avvæpning av Hizbollah. 3. Forhandlinger om fangeutveksling. 4. Etablering av en mekanisme for fremtidige samtaler mellom Israel og Libanon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart